Bram van Beusekom

“In je verbeelding kan je alles”.

Dat is de reden dat Bram van Beusekom zijn solovoorstellingen met liefde creëert voor jonge kinderen. Omdat kinderen tussen 2 en 8 jaar deze gave als geen ander beheersen. Bram wil ze aanmoedigen om zichzelf te zijn en stimuleren om nieuwsgierig te blijven.

Ze oproepen tot gezond ondeugend zijn. Hij wil de verbeelding van kinderen levend houden en ook de volwassenen uitdagen om weer net zo open te kijken als de kinderen.

Met een speelse nieuwsgierigheid laat Bram de ogenschijnlijk levenloze objecten in zijn voorstellingen tot leven komen. Bram speelt vol energie en met een positieve blik ontdekt hij de schoonheid in kleine dingen, die hij vervolgens met humor met iedereen deelt. Alle kinderen zullen steeds weer verwonderd en verrast worden. Want juist met weinig woorden en minimale middelen weet Bram zijn publiek mee te voeren op een reis door eenieders eigen fantasie.

Krachtige eenvoud om ieders verbeelding te prikkelen.

Binnenkort is Bram van Beusekom hier te zien

Bram van Beusekom, jeugdtheater gezelschapsfoto

“Bram neemt je met zijn spontane en open spel mee in een doorlopend verhaal
dat van het ene avontuur naar het andere vloeit zonder dat het één moment stil valt voor een decorwissel. Alles is goed uitgedacht en dat zorgt ervoor dat tempo en dynamiek bijna altijd juist zitten. Alle kartonnen dieren hebben hun eigen bewegingskwaliteit en Bram durft daar goed ver in gaan. Dat maakt het ook een gedurfde voorstelling voor de allerkleinsten. Van een hypersnel dier tot de ontzettend langzame, grappige slak. Wat ook een leuk extraatje is, is dat alles er zo eenvoudig uitziet dat volgens mij kinderen onmiddellijk met dozen en rollen aan de slag willen thuis of in de klas. Mooi!”

Johnny de Meijer, Klein Festijnover Katton

Nieuws & voorstellingen van Bram van Beusekom

Laden...