Klassieke muziek voor kleiner tot kleinst

Tien jaar Krulmuziek!

Het gezelschap Krulmuziek werd in 2013 opgericht en viert dit jaar dus haar tiende verjaardag! Krulmuziek speelt met Klassiek voor Kleintjes muziek voor de allerjongste kinderen en hun ouders. De betoverende klanken van viool, altviool en cello introduceren bij de kleine luisteraars de afwisselende wereld van de klassieke muziek.

De kinderen komen dicht bij de muzikanten, mogen dansen, springen en grapjes maken met de spelers, of juist op een afstandje genieten van de schoonheid van live muziek. Van Bach tot Dvorák en van bekende kinderdeuntjes tot de moderne Bartók, het ensemble is van alle markten thuis. Centraal staat de speelse manier waarop Félice van der Sande en de andere muzikanten van het trio jonge kinderen kennis laten maken met klassieke muziek. Félice vertelt ons over de kracht van muziek, wat ze kinderen wil meegeven in haar concerten en natuurlijk hoe Krulmuziek ontstaan is.

Wie ben je, wat doe je en met wie werk je in dit gezelschap samen?

“Ik ben Félice van der Sande, specialist in muziek met jonge kinderen. Met Krulmuziek komen muziekspel en professionele uitvoerende muziek samen, met de drie fantastische muzikanten Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházkova (altviool) en Sebastiaan van den Bergh (cello).”

Hoe is het allemaal begonnen, waarom heb je Krulmuziek gestart?

“Al vanaf 2008 was ik in mijn eentje bezig met het geven van babyconcerten op kleine schaal. Maar qua muziek ben je dan maar alleen. Ik had wel een loopstation waar je live je opnames op af kan spelen om zo toch meerstemmige muziek te kunnen laten klinken, maar dat haalt het niet bij een echt klassiek ensemble. Mijn droom was dus om met meerdere muzikanten dit te gaan doen. Al eerder had ik met blaasorkesten samen gewerkt voor kinderconcerten, maar een vast ensemble bleef een wens. Tot het in 2013 het ‘Jaar van muziek en het jonge kind’ was! Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg de viool juf van mijn zoon of zij ervoor zou voelen. Binnen een paar dagen hadden we een strijkerstrio bij elkaar die dit wel wilde uitproberen! We speelden in een café in Delft op de kindermiddag. De aanloop was zo enorm groot dat niemand er meer bij kon. Het was echt meteen een schot in de roos. Daarop volgde een kerstconcert de volgende maand, en ook die werd goed bezocht. Iedereen kwam terug en nam weer anderen mee. Toen wisten we: we gaan dóór! Komend jaar vieren we dus dat we 10 jaar bestaan.”

Krulmuziek is speciaal voor de allerjongsten. Wat vind je zo leuk aan deze doelgroep?

“De allerjongste kinderen reageren eerlijk. Ze zijn enorm oprecht en onbevangen: je weet dus direct hoe ze het vinden. Juist dat maakt het zo mooi. Hoe mooi is het dat je een indrukwekkende ervaring mee kan geven, waardoor het kindje én de papa of mama ervan genieten! Daardoor vinden ze de muziek-ervaring iets wat ze nóg een keer willen. Daar wil je naartoe: want muziek geeft je zoveel in je leven, dat gun je ieder kind én iedere ouder.”

Karin over Krulmuziek:

“Krulmuziek is echt one-of-a-kind! De muzikaliteit en kwaliteit van het strijkerstrio is zo hoog dat het bijna zonde is dat ze enkel voor kleintjes spelen. Alhoewel, baby’s, dreumesen en peuters verdienen ook echt goed uitgevoerde klassieke muziek en door de interactie met Félice zijn deze kleintje van begin tot het eind geboeid en betrokken. Het is prachtig om te zien hoe de kleintjes de ruimte krijgen om te reageren en hoe Krul hier op in gaat. Er is altijd oog voor het jonge publiek, iedereen wordt gezien, terwijl ze luisteren naar al het moois dat Krul en klassiek ons te brengen heeft.”

Wanneer is een concert voor jou geslaagd? Hoe moet het publiek de zaal uit gaan?

“Als de kinderen terwijl het inmiddels stil is nog aan het dansen zijn omdat de muziek nog in hun hoofd zit, dat is toch mooi! En dat je een half jaar of een jaar later in hetzelfde theater speelt en hetzelfde gezin is er weer, maar nu voor het volgende concert, of met het volgende kind. Want dat is zo leuk aan onze doorgroeiconcerten: je kan starten als je kind een baby is, het jaar erna doe je mee met het dreumesconcert en daarna bij de peuters en kleuters. Steeds is het weer een andere beleving.”

Zijn er bepaalde het thema’s of vormen die we als een rode draad door je werk kunnen verwachten?

“We vinden het prachtig om een mix van bekende en onbekende klassieke werken te gebruiken. We schrijven zelf kinderliedjes, maar gebruiken ook de bekende, zodat kinderen het heerlijk herkennen. De klassieke muziek mixen we dan met kinderliedjes. Zo vloeien Bach en ‘Zo gaat de molen’ in elkaar, is het lied ‘1234 hoedje van papier’ gelinkt aan de ouverture van Willem Tell en spelen we ‘Visje in het water’ met muziek van Dvorák. Die speelsheid zit altijd als een rode draad door onze concerten: op klassieke muziek kan je heerlijk dansen, wiegen en klappen. Kinderen spelen altijd gezellig met ons mee. Aan stilzitten doen we niet, alleen wie dat zelf wil, want soms zijn kinderen volledig betoverd door de live instrumenten.”

Hoe komt bij jullie een nieuw concert tot stand?

“Meestal kom ik met een thema-voorstel met de liedjes die ik heb geschreven. Die heb ik dan al een tijd gebruikt in de Muziek op Schoot cursussen en workshops in Delft. Als ze daar een groot succes zijn, zet ik het door naar Krulmuziek. Met het thema op tafel gaan we brainstormen: welke muziek past erbij? Ons laatste onder-water-thema bood ongelooflijk veel kansen, we liepen over van de ideeën. Nu gaan we weer nieuwe thema’s uitwerken met elkaar. Sommige muziek is origineel voor strijkerstrio geschreven. De liedjes en de andere muziek arrangeren we zelf in onze eigen zo typerende ‘Krulmuziek-stijl’.”

Waar liep je tegenaan bij het produceren en/of repeteren van de concerten? Wat was een uitdaging, zoeken, onverwacht?

“De agenda’s zijn altijd overvol bij ons, dus we moeten altijd goed vooruit denken. Gelukkig is iedereen altijd goed gefocust. Maar de repetities zijn wel altijd erg gezellig! Soms zelfs zo gezellig dat de geintjes die worden uitgehaald bij een repetitie in het concert komen. Want het is niet alleen voor de kinderen speels, dat willen we voor onszelf ook.

We zijn ook erg blij met de regie van Panda van Proosdij. Ze is heel muzikaal en denkt vanuit de muziek, precies wat bij ons nodig is. Daarnaast hebben we dit jaar ook mime-lessen gevolgd, om onszelf nog beter te kunnen presenteren.”

Waar ben je trots op? Wat is er ontzettend goed gelukt en waar word je helemaal blij van?

“De muziek! De speelsheid van de muziek, het laten stralen van de kinderen die genieten van de muziek, de muzikanten helemaal tot hun recht laten komen in het concert… Dat zijn dingen waar we trots op zijn. Want je hoeft geen simpele muziek te spelen voor kinderen, het gaat erom dat ze mee kunnen spelen, dat ze ervan kunnen genieten. En dan maak je soms de keuze om toch modere muziek van Bartók te spelen of een prachtig oud stuk van Bach, omdat het gewoon aanslaat bij ons jonge publiek. En daarmee ook ons volwassen publiek, de ouders en grootouders: ze hoeven geen kindervoorstelling ‘uit te zitten’, maar mogen zelf ook genieten van een mooi concert.”

Kun je wat vertellen over de technische aspecten van je werk? Denk aan decors, instrumenten, arrangementen. Hoe worden ze gemaakt, waarom kies je hiervoor?

“Bij ‘Blub!‘ heeft Anouk van Schie de prachtigste decorstukken gemaakt: de grote gele onderzeeër, een indrukwekkende kwal, een dansende octopus…. Heel sfeervol om zulke mooie attributen te gebruiken, dat versterkt de muzikale beleving alleen maar nog meer.

Vaak zijn theaters verbaasd dat we geen techniek vragen, behalve een sfeervolle belichting. Maar een strijkerstrio draagt enorm qua geluid, dat heeft geen versterking nodig. Bovendien zitten we dichtbij de kinderen. Zo kunnen ze op een heel fijne, natuurlijke manier de muziek ervaren zonder overprikkeld te raken. Het zijn immers echt héél jonge kinderen waar we mee werken, vaak al vanaf 2 maanden oud!

Bij de oudste kinderen hebben we momenteel een heel bijzonder instrument in het concert: de ‘kromhoorn’. Dat is een middeleeuws muziekinstrument, heel verrassend. Maar daar was niet heel eenvoudig aan te komen. Een lieve dame die al ouder was en niet veel meer speelde wilde er eentje aan me verkopen, op voorwaarde dat ik hem goed zou gebruiken. Dat is gelukt!”

Hoe ziet jouw gezelschap er over 10 jaar uit?

“Daar zijn we nu! We bestaan 10 jaar en hopelijk over 10 jaar nog steeds! Dan zingen alle kinderen onze liedjes nog steeds en dansen ze op klassieke klanken. We hebben dan denk ik wel heel veel collega’s gekregen in het werkveld. Toen wij begonnen was er maar één ander gezelschap die voor baby’s concerten gaf en moest je veel uitleggen. We waren echt pioniers in het veld. Je ziet dat het nu richting mainstream gaat, dat is leuk!”

Waarom heb je voor een samenwerking met Buro Bannink gekozen?

“Omdat ze zich richten op kinderen én muziek een belangrijke rol speelt. Live muziek is echt een totaal andere ervaring vergeleken met muziek uit een boxje, en Karin maakt dat onderscheid ook.”

Waar verheug je je op dit seizoen en de komende seizoenen?

“Lekker veel spelen voor de kinderen, want dat is gewoon het leukste.”

Lees meer over Krulmuziek en bekijk hun speellijst!

In het gesprek met Andreas Denk, choreograaf en artistiek leider van @plan_d.andreasdenk, verkennen we hoe zijn voorstelling `Zwerfhonden` raakt aan de huidige gebeurtenissen in o.a. Oekraïne en Gaza. En de noodzaak om jonge geesten te betrekken bij het begrijpen van complexe wereldwijde vraagstukken. Lees verder om te ontdekken hoe Andreas Denk en zijn team met deze voorstelling een brug slaan tussen de realiteit van vandaag en de verbeeldingskracht van het theater. Met de hoop om de volgende generatie te inspireren tot actie en begrip. Lees het interview op onze website! Foto: Marion Visser #reflectie #machtsmisbruik #jongerendans ...

3 0

Comedian @edo_berger en theatermaker @markvanvliettheater spelen al jaren deze succesformule voor jongeren in heel Nederland. Ze nemen je mee op een onverwoestbaar vrolijke safari langs strijkijzers voor mannen, paaldans-sets voor meisjes van 11, vers-broodgeur uit een spuitbus en het geheim van de bonusbak. In de cabaretvoorstelling `Gratis Geld` worden alle geheimen achter reclame op hilarische wijze blootgelegd. Leer kritisch nadenken over je aankoopbeslissingen en hoe jij dezelfde technieken ook kan toepassen in je eigen leven. Lees het interview met Edo op onze website! #gratisgeld #jongerencabaret #kritischdenken #reclameonthuld ...

4 0

Wij vroegen onze nieuwe gezelschappen wat hun gezelschap nou echt uniek maakt in het jeugdtheaterveld! @CieSelderie vertelt: "We spelen met z`n tweeën tal van instrumenten die we live gebruiken: gitaar, accordeon, piano, trompet, trombone, percussie, ukelele, en we zingen tweestemmig hele leuke liedjes. Er zit ook veel humor in onze shows en niet alleen voor de kleinsten. Ook mama`s en papa`s liggen soms in een deuk. Dat vinden we belangrijk: dat jong en oud plezier beleven aan onze voorstellingen. Een derde luik is het polyvalent karakter van onze compagnie: onze voorstellingen staan prachtig in een zaal, maar kunnen ook op straat of in de klas gespeeld worden. Zo maken we zo veel mogelijk kinderen warm voor muziek en theater." Lees meer over Cie Selderie op onze website! Foto: Fa Sol La Ti Doos 🎶#muziektheater #jeugdtheater #cultuureducatie
nieuwe theatergezelschappen https://www.burobannink.nl/nieuwe-theatergezelschappen/?utm_campaign=coschedule&utm_source=instagram&utm_medium=burobannink&utm_content=nieuwe%20theatergezelschappen
...

3 0

@wildparkzone wil bijdragen aan een generatie die een flinke dosis zelfvertrouwen en een nieuwsgierige blik op de wereld heeft. Omdat de jeugd al heel jong moet voorsorteren op de toekomst, vindt Wildpark het belangrijk om hun vrijheid te borgen. Vrijheid om vragen te stellen en om het overal over te kunnen hebben. In de voorstelling `WIJ VINDEN DAT HET TIJD WORDT VOOR IETS LIEFS (15+)` proberen vier jonge mensen de regels te herschrijven van hun generatie.💥 Een felle en kleurrijke explosie van actuele frustraties van vier jongeren die aan de vooravond staan van hun leven. #tijdvoorietsliefs #frustratietheater #toekomst ...

4 0

Wat inspireert jou tot het maken van een liedje? Vroegen wij @jeroenschippermuziek in het kader van zijn nieuwe album Badderzee! "Inspiratie blijft gelukkig een mysterieus iets. Maar ik word vaak getriggerd door de klank van een bepaald woord of een bepaalde zin. Zo is Kaaskasteel ontstaan bijvoorbeeld. Of ik vind een onderwerp waar nog geen (goede) liedjes over bestaan, zoals bij Zeemeerman." 🧀🧜‍♂️Welk nummer uit Badderzee vind jij het leukst?! #badderzee #zeemanshits #badderpunk #muziekvoorkids ...

6 0

Wat "KOLÓ" zo bijzonder maakt, is niet alleen de muziek, maar ook het interactieve karakter van de voorstelling. Roël deelt zijn visie over hoe het jeugdtheater kan dienen als een ruimte voor gemeenschapsvorming en hoe de keuze van instrumenten, zoals de levendige boomwhackers, bijdraagt aan het versterken van het gevoel van samenhorigheid. Door de kinderen actief te betrekken bij het creëren van muziek en het stimuleren van hun deelname, wil @drumdrumdrum.nl laten zien dat iedereen een belangrijke rol heeft in het creëren van harmonie en kleur in de wereld. 💛💙🧡#jeugdtheater #boomwhackers #kleur ...

4 0

Andreas Denk van @plan_d.andreasdenk vertelt over zijn rol in de voorstelling `Zwerfhonden`. Ook laat hij zien wat zijn naam is in gebarentaal! 👌🧏 Zwerfhonden is een spannende, muzikale dansvoorstelling met interactief voorprogramma, waarbij toegankelijkheid volledig is geïntegreerd in de voorstelling. #zwerfhonden #dictator #inclusieftheater ...

1 0

Wij vroegen onze nieuwe gezelschappen wat hun gezelschap nou echt uniek maakt in het jeugdtheaterveld! ✨ @tgdwaalgast vertelt: "DWAALGAST maakt beeldend, tekstloos jeugdtheater vol humor, ontroering en met een maatschappelijke relevantie. Deze fysieke, cabareteske en woordeloze signatuur geeft DWAALGAST een uitzonderlijke positie in het jeugdtheaterveld. DWAALGAST vertelt een verhaal in beeldtaal en klank. Iedereen kan de voorstelling volgen en begrijpen, of kinderen de Nederlandse taal nu beheersen of (nog) niet. Door te werken met diverse vakbekwame gasten (makers van o.a. Vis à Vis en Jacop Ahlbom Company), maakt DWAALGAST kwalitatief hoogwaardige jeugdtheaterproducties vol humor, beeld en zeggingskracht." 👈😁 Lees meer over TG DWAALGAST op onze website! Foto: presentatiedag Buro Bannink @jeudgtheaterhofplein, door @FroukjeKlop #jeugdtheater @cultuureducatie ...

8 0

Badderzee wordt natuurlijk ook weer vertaald naar een sprankelend jeugdconcert! Hier op de foto met de hele Boegiemanband! We vroegen @jeroenschippermuziek, wat kan men dan verwachten? Zitten er specifieke thema`s in en wat maakt het een Jeroen Schipper concert? "Ik kijk er erg naar uit om deze liedjes live te brengen! Waar ik eigenlijk niet zonder kan op het podium is de interactie met de kinderen. Ik wil ze zoals gezegd `aan` zetten. Dus ook met deze nieuwe liedjes ga ik weer op zoek naar manieren om die verbinding in het theater te maken. Maar ik kom er niet meer onder uit inmiddels om Banaan over te slaan, dus die komt zeker ook langs." Aldus Jeroen Schipper 🍌🎶#badderzee #jeugdconcert #schipperopzee #muzikaleinteractie ...

3 0

Lieve moeders ❤️ Vandaag staan jullie in het zonnetje, want het is moederdag! 🌷 Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke liefde, steun en inspiratie. Bedankt voor de talloze keren dat jullie ons meegenomen hebben naar het theater, waar we herinneringen hebben gemaakt die ons leven lang meegaan. Jullie hebben ons de magie van het podium laten ervaren, waar alles mogelijk is en verhalen tot leven komen. Deze ervaringen hebben ons gevormd en inspireren ons nog steeds om ons vol passie in te zetten voor theater. Dus, dank aan alle moeders in het speciaal en aan alle theaterliefhebbers die deze passie met ons delen! 🎭 #moederdag #dankbaar #toekomstvantheater ...

10 0

Met zijn nieuwe album richt @jasperzelf zich op een nieuwe doelgroep: tienplussers! 🎶 Wat maakt Jasper`s muziek zo bijzonder voor deze leeftijdsgroep? Jasper legt uit: "Ik wil liedjes schrijven die écht bij de doelgroep passen, dus ik ging in gesprek met de leerlingen." Door te luisteren naar hun verhalen en ervaringen, kan hij liedjes creëren die resoneren met de harten van tienplussers. Lees de rest van het interview met Jasper op onze website én beluister zijn nieuwe album `Laat me met rust` op Spotify! #JasperSmit #nieuwalbum #tienplussers #LaatMeMetRust #kleinkunst ...

3 0

Pinokkio is misschien wel een van de meest eigenwijze personages uit de literatuur! Zijn nieuwsgierigheid en verlangen naar avontuur zorgen er keer op keer voor dat hij in de problemen belandt. Hij luistert niet altijd naar goede raad, zoals die van zijn vader Geppetto of de Blauwe Fee. In plaats daarvan volgt hij zijn eigen weg, soms tegen beter weten in. Maar juist die eigenwijsheid maakt hem zo menselijk en boeiend! Boek `Pinokkio`, de eigenzinnige bewerking van het klassieke verhaal, van @gesnedenkoek bij jou op school of in het theater tijdens de Kinderboekenweek 2024! 🎩🎉 #Pinokkio #Eigenwijs #Kinderboekenweek2024 ...

5 0

Ze stonden al op Lowlands en tourden de hele wereld rond. The Smartphone Orchestra maakt innovatieve voorstellingen met technologie en… met het publiek. 🤩 Ze spelen veel voor volwassenen, maar een van hun voorstellingen is ook voor een jonger publiek beschikbaar. Meedoen met The Social Sorting Experience is echte een belevenis! We spreken Steye Hallema, creative director bij @smartphoneorchestra, over wie ze zijn, wat ze nu eigenlijk doen en waarom. Lees het interview op onze website! #socialsorting #algoritmes #innovatieftheater ...

3 0

Een aanrader voor de Kinderboekenweek! 📚🤩 Meneertje beweegt zich altijd netjes binnen de lijntjes. Dag in, dag uit. Altijd braaf en serieus, loopt hij over hetzelfde pad. Totdat...! `Wirrewar` (2+) gaat over hoe het is om eigenwijs te durven zijn en buiten de lijntjes te kijken. Een grappige mimevoorstelling van @efremsteinspeelt met minimale middelen en met grootse fantasie speciaal voor peuters en kleuters! #kinderboekenweek #meneertjeeigenwijs #buitendelijntjes #kinderboekenweek2024 #wirrewar ...

6 0

Vandaag herdenken we samen🕯️ Op deze dag is het belangrijk om stil te staan bij zowel het verleden als de oorlogen die zich in de huidige tijd afspelen. `Zwerfhonden` van @plan_d.andreasdenk is niet alleen een prachtige en indrukwekkende voorstelling, maar ook een uitnodiging tot dialoog en reflectie. Vooral met kinderen is het belangrijk om ook over deze thema`s te praten, zoals machtsmisbruik, onderdrukking en de zoektocht naar vrijheid. Laten we vandaag samen stilstaan bij ons verleden en onze hoop delen voor een vreedzame toekomst. #NationaleDodenHerdenking #Zwerfhonden #Reflectie #Hoop ...

7 0

"Ik speel het liefst buiten speel met live muziek en filosofische thema`s die we mengen met een hoop humor en fantasie. We willen moeilijke vraagstukken heel concreet maken, zonder te pretenderen dat we weten hoe het zit." Aldus Luka Kooijmans, maker van `Monteur en het meisje` en onderdeel van Theatergroep @wildparkzone. 🚗Monteur en het meisje is een roadtrip voor gelukszoekers! Misschien wel dit voorjaar bij jullie op het schoolplein? #geluk #identiteit #buitentheater ...

2 0

"Wat is er nu herkenbaarder voor een tweejarige dan vallen? Peutertheatermaker Efrem Stein heeft er in Discodip de rode draad van gemaakt." Rosalie Fleuren, van de @theaterkrant.nl, schreef een hele positieve recensie over de nieuwste voorstelling van @efremstein `DISCODIP`! 🪩 #recensie #peuterdisco #theaterkrant #vallenenopstaan #boekhembijons ...

9 1

Wij waren vandaag bij `Hap uit je bed`! Wat heerlijk was het om te zien hoe kinderen en ouders opgingen in deze energieke en humoristische voorstelling van @bramvanbeusekom ! Bedankt @theaterzuidplein #meivakantie #slapstick #wezijnnoglangnietmoe ...

10 1

Deze week is het de tijd van de Nationale Herdenking en Bevrijdingdag. Deze periode van herdenken brengt niet alleen de herinneringen aan oorlog en vrijheid naar voren, maar ook de actuele kwesties rondom de conflicten in Gaza en Oekraïne. Met de scherpte van de actualiteit waarin deze oorlogen momenteel de wereld beroeren, staat @plan_d.andreasdenk op met een krachtige boodschap van reflectie en hoop. Een voorstelling waarin maatschappelijke thema`s als machtsmisbruik, onderdrukking en de zoektocht naar vrijheid en identiteit centraal staan. Lees het interview met artistiek leider en choreograaf Andreas Denk, waarin hij vertelt wat de voorstelling `Zwerfhonden` zo bijzonder maakt! 🐕 #nationaleherdenking #macht #dansopera #jeugddanstheater ...

4 0

Hoera! 🎉 Het is vandaag Koningsdag! 👑 En terwijl onze Koning zijn verjaardag dit jaar weer groots viert, zet verwende prinses Rosa de boel op stelten in het Paleis. Voor haar trouwe lakei Buffie betekent dat weer een dag vol eigenwijze streken.

Buffie, de toegewijde lakei van prinses Rosa, staat altijd paraat om aan haar wensen te voldoen. Elke dag bakt hij taart voor haar, ruimt hij haar troep op en maakt hij haar bed op. Hij moet altijd lief zijn voor de verwende Rosa, zelfs als ze hem tot het uiterste drijft.

Maar soms, heel soms, fantaseert Buffie er stiekem over om haar in een grote taart te stoppen en haar een lesje te leren. 🤔🎂 Maar natuurlijk doet hij dat niet... toch? 😉 #Koningsdag #VerwendePrinses #LakeiBuffie #OndeugendePlannen
...

8 0

"Jongeren zijn fascinerend. Hun tegenstrijdigheden, hun levendige reacties, hun kwetsbaarheid in discussies, hun overtuigingen. Of ze nu progressief of conservatief zijn, en zelfs hun onverschillige houding op straat - dit alles maakt hen tot de meest pure vorm van menselijkheid. Als maker wil ik bovenop deze dynamiek zitten. Het is uitdagend en spannend omdat alles in beweging is, en ik wil die beweging vastleggen en laten zien in al zijn grilligheid." Lees het inspirerende interview met Lenneke Maas, maker van `Wij vinden dat het tijd wordt voor iets liefs` op onze website! 💛 #wildpark #jongerentheater #interviewmetdemaker #frustratietheater ...

5 0

Stel je voor: een hele dag vol theater- en dansworkshops, creatief knutselen en samen een onvergetelijke voorstelling opvoeren! Dat kan met onze dagprojecten voor scholen. 🎭🌟 Bezoek onze website voor alle mogelijkheden! #cultuureducatie #CultuurOpSchool #SamenCreëren ...

6 0