Laat het grote aanmelden beginnen voor… tromgeroffel…

Presentatiedagen 2020-2021

De eerste vergaderingen zijn allang een feit! De meeste try-outs zijn gepland. Er wordt weer een plan gemaakt voor een heerlijke lunch. De vrijwilligers zijn gemaild. Er is geschoven en gepuzzeld in ons blokkenschema. Gekeken naar de juiste combinatie van voorstellingen. “Hebben we elk blok voor de verschillende disciplines en leeftijden iets moois?” “Past het allemaal in de studio’s die we hebben?” De technische lijsten zijn gecheckt. De acteurs hebben vrij genomen. Webpagina’s zijn gemaakt met zeer geavanceerde tools om de aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen. De administratie is gekoppeld aan ons aanmeldsysteem.

Tatatatatadaaaaaaa jaaaaa! We zijn er klaar voor! Het programma van de presentatiedagen is rond! HOEZEE! Dus het grote aanmelden kan eindelijk van start! We zijn mega blij met onze programmering en hebben er ontzettend veel zin in!

Dit jaar gaan we het iets anders doen. Zo presenteren we op 25 oktober ons aanbod binnen het kader van een festival. Dit doen we in samenwerking met Hofplein Theater Rotterdam. Op deze dag kan je dus heel veel vrij publiek verwachten. Het leek ons te gek om het standaard concept van de presentatiedag eens los te laten en vrij te denken hoe het ook kan.

Doordat er vrij publiek is kunnen we niet alles stroomlijnen zoals we gewend zijn. Heel leuk want we mogen weer overal over nadenken en nieuwe ideeën geven ons weer nieuwe energie. Voorheen was je natuurlijk van ons gewend dat onze voorstellingen aangekondigd werden. Dat hierbij benoemd werd voor welke doelgroep een voorstelling was, waar die voorstelling kon spelen en je kreeg een introductie van het verhaal. Dit schreven we ook altijd voor iedereen uit en het stond in de persoonlijke map. Dit jaar kunnen we het minder goed toelichten voor aanvang voor de voorstelling met vrij publiek zoals je zult begrijpen.

Ook zijn er veel meer bezoekers in het pand. De kinderen blijven spelen in de verschillende speeltuinen en ouders drinken ook een kopje koffie. Op dit moment zijn we nog aan het nadenken hoe we de dag voor onze bezoekers zo fijn en inspirerend mogelijk kunnen maken en dat gaan we zeker doen!

In januari zijn we weer te gast in DE KOM in Nieuwegein en daar doen we alles lekker als vanouds. Dus je kan weer mega veel scholen verwachten in de grote zaal, kleine zaal, studio’s en het theatercafé! Op beide dagen is het programma weer vol met voorstellingen die interessant zijn voor zowel vrije voorstellingen als voor scholen! Er zijn maar enkele voorstellingen op beide dagen te zien, dus meld je vooral aan voor vrijdag 25 oktober en maandag 20 januari! Wij hebben er mega veel zin in. Jij hopelijk ook! Tot dan!

Voorstellingen te zien op:

Vrijdag 25 oktober 2019

    Voorstellingen te zien op:

    Maandag 20 januari 2020