Onze lieve Nikki gaat weg, maar …

Wij hebben nieuwe collega’s!

In het begin van het nieuwe jaar dromen we natuurlijk weg bij alle mooie dingen die 2023 voor ons in petto heeft. Welke avonturen komen op ons pad en welke mogen we zelf gaan creëren? Dat 2023 veel verandering voor Buro Bannink zal betekenen weten we zeker!

Zo gaat onze rots in de branding Nikki ons verlaten na zes jaar! Ze heeft een geweldige nieuwe uitdaging gevonden bij NAC Maatschappelijk, waar ze per 1 februari aan de slag gaat. Ze kan nu eindelijk meer op de vloer staan en op haar fiets naar haar werk! Geen files en theater meer, maar voetbal en tussen de mensen staan. Dat wij haar op kantoor gaan missen mag duidelijk zijn! Naast dat ze ondertussen het meeste weet van alle systemen en boekingen, brengt ze op kantoor heel veel werkplezier mee. Er wordt behoorlijk wat af gelachen en dankzij haar kritische oog blijven we ook altijd verbeteren en groeien. In dit nieuwsitem nemen we kort afscheid.

Maar we mogen ook mensen verwelkomen in dit nieuwe jaar! In 2023 starten wel drie nieuwe collega’s op kantoor die samen met Karin de koers van Buro Bannink verder gaan varen! Annelou, Marion en Jeffrey starten allemaal in het begin van dit jaar en dit is dus ook het moment om hen alvast kort aan iedereen voor te stellen!

Nikki de Groot

Nikki de Groot

Verkoop & tourmanagment

Werkzaam t/m 1 februari.

Hoe drink je je bakkie? 
Zwart natuurlijk!

Hoe ben je hier terecht gekomen? Kende je Buro al?
In mijn vierde jaar van de opleiding Vrijetijdsmanagement was ik op zoek naar een afstudeerstage. Ik had al het een en ander gezien aan de productionele kant in de sector en wilde graag kennis maken met een ander onderdeel. Ik ben toen gaan zoeken naar een impresariaat en kwam zo bij Buro Bannink terecht. Vanuit daar ben ik eigenlijk blijven plakken, want binnen dit fijne team had ik het erg naar mijn zin en heb ik van Karin de kans gekregen om alle onderdelen van het bedrijf te leren kennen.

Wat ga je missen hier en waar verheug je je op bij NAC?
Per februari ga ik Buro Bannink verlaten omdat ik in mijn eigen stad ga werken. Ik kijk er naar uit om op de fiets naar het werk te kunnen en ik heb zin om iets meer op de vloer te staan. Zo ga ik de projecten die ik coördineer mee tot uitvoering te brengen. Natuurlijk ga ik Karin en de gezelschappen missen. Het lachen (en soms een beetje mopperen ) op kantoor, natuurlijk de lunch bij Buro Bannink en Karin haar home made pesto! Het was een onwijs warm bad waarin in terecht kwam, waar ik de kans heb gekregen om te groeien en om mezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen, daar ben ik heel dankbaar voor. Nu sla ik mijn vleugels uit máár ik heb al gemerkt dat Karin een te gek nieuw team heeft gevormd met hele gezellige nieuwe collega’s.

Wat is je guilty pleasure?
Vanaf september kerstfilms kijken, net zo lang chips eten tot de zak leeg is, arretjescake!!

Annelou de Jongh

Annelou de Jongh

Marketing & verkoop

Aanwezig: ma t/m do.

Hoe drink je je bakkie?
Thuis en op werk heb ik mijn bakkie meestal zwart. Maar als ik buiten de deur in een leuk cafétje zit dan bestel ik het liefst een cappuccino. Met een stevige laag melkschuim en wat suiker is het net een gebakje.

Hoe ben je hier terecht gekomen? Kende je Buro al?
Na het afronden van mijn master was ik op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de culturele sector. Wat mij vooral aansprak aan Buro Bannink is hun vrolijke, eigenzinnige, maar toch professionele karakter. Ik kende Buro Bannink persoonlijk nog niet, maar ik kijk er enorm naar uit om ze van onder tot boven te leren kennen.

Waar verheug je je op bij Buro Bannink?
Om lekker veel te lachen met mijn nieuwe collega’s en samen heel veel mooie dingen in gang te zetten.

Wat is je guilty pleasure? 
Kaas! Van een simpele boterham met een plakje Old Amsterdam of een Zwitserse kaasfondue, tot van die lekkere sterke stinkkaasjes. Kom maar door!

Jeffrey Zweep

Jeffrey Zweep

Verkoop & tourmanagement

Start vanaf 1 februari.
Aanwezig: di t/m vrij.

Hoe drink je je bakkie?
Mijn koffie drink ik zwart! Zoals het hoort eigenlijk, hahaha.

Hoe ben je hier terecht gekomen? Kende je Buro al?
Buro Bannink ken ik vanuit mijn functie bij Theater aan de Schie, waar ik verantwoordelijk was voor de Cultuureducatie. Vanuit daar heb ik meerdere presentatiedagen bezocht en best veel voorstellingen gezien en geboekt. De positieve vibe van Buro Bannink is aanstekelijk en ook de missie spreekt me aan. Het is dan begrijpelijk dat ik helemaal enthousiast werd toen ik de vacature zag en het echt iets voor mij vond! Gelukkig was ik niet de enige en zie hier het resultaat.

Waar verheug je je op bij Buro Bannink?
Ik heb echt megaveel zin om samen met alle leuke makers de wereld een stuk mooier te maken. Ook verheug ik me heel erg op de presentatiedagen, om die vanuit de uitvoerende kant mee te maken. Maar bovenal heb ik veel zin om lekker bezig te gaan!

Wat is je guilty pleasure? 
Voor iemand die overwegend van harde muziek houdt is Taylor Swift wel een redelijke guilty pleasure, net als 80’s synthpop (A-Ha! The Human League! Ultravox!). Verder vind ik Emily in Paris toch wel een behoorlijke guilty pleasure, net als het versieren van mijn toetje met decoratiestrooisel en discodip, het leegeten van de hele chip voorraad in één avond en Google-reviews van winkels lezen.

Marion Haverkamp

Marion Haverkamp

Administratie

Start vanaf 1 februari.
Aanwezig: di en do.

Hoe drink je je bakkie?
Het liefst met opgeklopte warme melk, geen suiker.

Hoe ben je hier terecht gekomen? Kende je Buro al?
Ruim twee jaar geleden vanwege een geboekte voorstelling op de koffie geweest om flyers op te halen met daarbij gelijk de vraag of, wanneer er ooit een vacature zou ontstaan, Karin aan mij zou willen denken. En dat is gebeurd, hoe leuk is dat!

Waar verheug je je op bij Buro Bannink?
Het terugvinden van die bijzondere leuke werksfeer die ik vooralsnog alleen in de culturele sector ben tegengekomen.

Wat is je guilty pleasure?
Lekker (te veel) eten!

Het Tijger Orkest opende de presentatiedag afgelopen 6 november in het @jeugdtheaterhofplein! Wat was dat genieten! Het was heerlijk om zo swingend te beginnen. 💃 Het @tijgerorkest zette de toon voor een geweldige presentatiedag! Bekijk onze website voor alle foto`s van de presentatiedag en natuurlijk het programma van de presentatiedag van januari! 🐅 #swingend #tijgerorkest #presentatiedag #tijgers

nagenieten van de presentatiedag november https://www.burobannink.nl/nagenieten-van-de-presentatiedag-november/?utm_campaign=coschedule&utm_source=instagram&utm_medium=burobannink&utm_content=nagenieten%20van%20de%20presentatiedag%20november
...

4 0

Wij hebben nieuwe dansgezelschappen! Waaronder… @plan_d.andreasdenk! 🤩 "Plan D- is niet weg te denken uit de jeugddans sector. Andreas maakt productie na productie, vernieuwend, schurend en inspirerend. Het feit dat hij duurzaamheid en inclusiviteit op het podium en in zijn team tot hoofdzaak maakt inspireert mij. En ik draag graag een steentje bij om met Plan D- de toegankelijkheid van jeugddans voor alle kinderen en performers te vergroten. Mooie grote missies die tot grote resultaten gaan leiden!"- Karin Bannink 😄 Foto: Zwerfhonden #jeugddans #inclusieftheater #cultuureducatie ...

10 0

Jasper Smit schrijft grappige, scherpe en vooral herkenbare liedjes voor kinderen. Zijn nieuwe voorstelling `Laat me met rust!` maakt hij voor een iets oudere doelgroep, want daar werd het wel eens tijd voor. Hoe pak je dat aan? Wat zijn de verschillen tussen de doelgroepen? Wat hoopt hij bij ze te bereiken? We vroegen jaspersmit het hemd van het lijf! 📷Arie Kers #jeugdtheater #theater #burobannink #jaspersmit #theateropschool ...

7 0

Het nieuwe seizoen! Karin verheugt zich op…? "Nu ik me omring met een heel nieuw team valt me des te meer op hoe bijzonder ons werk is. We hebben altijd wisselende processen in een seizoen en de periode september tot november is zo anders dan maart tot mei. En dus is alles voor mijn team nieuw en ik verheug me erop om alle golven van ons werk te delen en te laten ervaren." 😊 #nieuwseizoen #jeudgtheater #cultuureducatie ...

2 0

Op maandag 6 november vond onze eerste presentatiedag van seizoen 2024-2025 plaats en wat hebben we weer genoten! Een presentatiedag met een heerlijke energie en een volle en diverse programmering! Mooie voorstellingen, enthousiaste reacties en een heerlijke lunch. Wij genieten volop na van afgelopen presentatiedag en kijken uit naar de volgende in januari! Bekijk de website voor het fotoverslag met foto`s van @froukjeklop!✨😀 #nagenieten #presentatiedag #jeugdtheater #cultuureducatie #jeudgtheaterhofplein ...

24 2

We staan weer aan het begin van het seizoen en we hebben dan ook heel veel om naar uit te kijken! 🤩Wij vroegen het Bannink team waar zij zich het meeste op verheugen. Premières, presentatiedagen of speciale voorstellingen? Lees de antwoorden van Karin, Jeffrey en Annelou op onze website! 😀 #nieuwtheaterseizoen #jeudgtheater #cultuureducatie ...

7 0

Morgen komt Sinterklaas aan in het land! 🤩 Kom alvast in de sfeer met de leukste Sinterklaashits van @jeroenschippermuzikalezaken!
Ook te beluisteren op Spotify!
...

3 0

Cultuureducatie in de schijnwerpers De gezelschappen van Buro Bannink maken niet alleen voorstellingen, maar zorgen ook voor educatieve programma`s eromheen. Niet alleen voor op scholen, ook theaters kunnen bij de meeste voorstellingen een extra verdiepend pakket kiezen. Omdat wij trots zijn op de inventiviteit van onze gezelschappen, wilden we educatie eens in de schijnwerpers zetten!

#cultuureducatie #lesbrieven #interactieveopdrachte #zelfaandeslag #jeugdtheater #burobannink https://www.burobannink.nl/cultuureducatie-in-de-schijnwerpers/?utm_campaign=coschedule&utm_source=instagram&utm_medium=burobannink&utm_content=Cultuureducatie%20in%20de%20schijnwerpers
...

5 0

Lotte Middendorp van TG Koek & Ui vindt humor erg belangrijk in haar voorstellingen. Een voorstelling is dan ook geslaagd als het publiek gelachen heeft 😂! Lotte probeert ook vaak een aantal interactieve momenten in een voorstelling te stoppen: "die kleine momenten waarop het publiek reageert, zijn vaak een leuke bijdrage aan de voorstelling." Ze vertelt nog meer in het interview op de website! #linkinbio #jeugdtheater #cultuureducatie #interactief #humor ...

5 0

Krulmuziek🎵 oprichter Félice van der Sande is trots op... "De muziek! De speelsheid van de muziek, het laten stralen van de kinderen die genieten van de muziek, de muzikanten helemaal tot hun recht laten komen in het concert… Dat zijn dingen waar we trots op zijn. Want je hoeft geen simpele muziek te spelen voor kinderen, het gaat erom dat ze mee kunnen spelen, dat ze ervan kunnen genieten." Lees meer in het interview op onze website #linkinbio #krulmuziek #klassiekemuziek #muziekvoorkinderen ...

3 0

Jasper Smit 🎭🎤 ziet kinderen als volwaardige individuen met een eigen kijk op de wereld. Hij neemt hen dan ook heel serieus en weet precies te vangen welke onderwerpen enorm belangrijk zijn in het leven van een kind. "Kinderen zijn natuurlijk volwaardige mensen en dus ook volwaardig publiek 😄." Lees meer in het interview op onze website #linkinbio #jaspersmit #jeugdtheater #burobannink ...

6 0

Jeroen Schipper "Mag ik het zeggen? Wat mij betreft is Jeroen Schipper veruit de beste liedjesschrijver voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Muzikaal zit alles perfect in elkaar! Je wil gewoon meezingen, meeklappen en muziek gaan maken. Niet raar dus dat de meeste scholen zijn muziek gebruiken voor de muzieklessen. Zijn shows zitten vol met interactieve liedjes en zorgen voor een geweldig concert voor de hele familie. Supergoede muzikanten, supergoede muziek en superfijne mensen om mee te werken!" aldus Karin Bannink. Wil je meer lezen of boeken? 🎭🛥🏖📺🎁 https://www.burobannink.nl/jeroen-schipper/?utm_campaign=coschedule&utm_source=instagram&utm_medium=burobannink&utm_content=Jeroen%20Schipper #interactie #jeroenschipper #lekkermeezingen #boegiemanband #lekkerlachen #energiek #blijburo #trotsburo ...

9 1

Bibi van Petite Klassiek wordt heel blij van het gehaakte decor en rekwisieten in Spaghetti alla Callas 🍝."Ook heel grappig dat sommige kinderen ineens halverwege de voorstelling gaan roepen: `hee, maar dat is geen echt eten! Dat is gehaakt!`" Lees meer in het interview op onze website #linkinbio #petiteklassiek #jeugdtheater #burobannink ...

5 0

Iedereen die er gisteren bij was, enorm bedankt! Programmeurs, @jeugdtheaterhofplein, @cultuuronderwijs010 en al onze gezelschappen! Wij zijn enorm trots, blij en voldaan. Fotoverslag volgt snel! Op naar de volgende presentatiedag in januari! 🤩🥰 #presentatiedag #jeudgtheater #cultuureducatie ...

37 1

Vandaag is eindelijk zo ver, de PRESENTATIEDAG! ✨Tot strakjes bij @jeugdtheaterhofplein! ✨ Karin over dit hoogtepunt van het jaar: "Ik vind de presentatiedag altijd heerlijk! Op deze dag komen zoveel aspecten samen. Het is altijd super alle programmeurs weer te zien of voor het eerst te ontmoeten. Ik vind het heerlijk om in een voorstelling te zitten en te ervaren dat het valt. Dat de kinderen en programmeurs helemaal mee gaan en dat het gezelschap echt heeft kunnen laten zien wat ze wilden." 😀 #presentatiedag #inspiratiedag #jeugdtheater ...

36 1

Wat zeg je? 😂 de Presentatiedag!! Morgen in @jeugdtheaterhofplein! Wij kunnen niet wachten om jullie te zien, en om met jullie mee te lachen om deze hilarische verwende prinses van @theaterpopidou! Tot morgen! 🤩🤩🤩 #presentatiedag #jeugdtheater #cultuureducatie ...

3 0

@theaterpopidou is van de partij aanstaande maandag 6 november op de PRESENTATIEDAG! Kom kijken naar Buffy en de verwende prinses! 👸 Nog niet aangemeld? Het kan nog! via onze website 🤩 #poppentheater #presentatiedag #jeugdtheaterhofplein ...

3 0

@bramvanbeusekom nodigt jullie uit! voor zijn energieke en humoristische mimevoorstelling, waarin alles precies gaat zoals het hoort...toch? Kom kijken naar Hap uit je bed (3+) 🛏️, vol slapstick en acrobatiek! Op de Buro Bannink Presentatiedag, 6 november in @jeudgtheaterhofplein! #hapuitjebed #presentatiedag #jeudgtheater #mime

https://www.burobannink.nl/presentatiedag-2/?utm_campaign=coschedule&utm_source=instagram&utm_medium=burobannink&utm_content=presentatiedag
...

7 0

Dit jaar doen we het net weer even anders! We organiseren de Presentatiedagen op twee verschillende locaties! In november zijn we te gast in Rotterdam, bij het Hofplein Theater. De tweede Presentatiedag zal, zoals vorig jaar, plaatsvinden bij Theater Orpheus in Apeldoorn. We kijken er enorm naar uit om jullie het aanbod voor seizoen 2024-2025 te presenteren! Reserveer snel je plekje voor de eerste presentatiedag op 6 november bij @jeugdtheaterhofplein! #presentatiedag #jeugdtheater #hofplein ...

16 0

Het nieuwe aanbod staat al even online, dus iedereen kan inmiddels weer naar hartenlust browsen en neuzen door ons aanbod! ☕En als het goed is hebben jullie inmiddels ook een eigen brochure van ons aanbod in de hand. Hoewel we het dit jaar net iets anders benaderen dan normaal. De vraag is, is het eigenlijk wel een brochure? Of is het stiekem veel meer? Een pleidooi, een inspiratiebron, een pamflet of een manifest. Beoordeel het zelf maar! 🤓
Mocht je nog geen bron van inspiratie hebben ontvangen en wil je dit wel? Stuur dan even een mailtje want dat is er iets mis gegaan met de postduif. #brochure #impresariaat #nieuwaanbod
...

4 0

Kom uit je dip met DISCODIP! 🪩 Een dipje hoort er af en toe bij, als je er maar weer uit komt! Wat doe jij om weer vrolijk te worden? Dans het van je af, want achter elke traan schuilt een lach 🙂 Dit doe je vanaf 1 november samen met @efremstein op het nieuwe Discodip lied! Discodip is een grappige voorstelling vól met slapstick over vallen en opstaan voor peuters en kleuters. Ook te zien op de presentatiedag op 6 november in @jeugdtheaterhofplein! #discodip #songrelease #presentatiedag ...

6 1