Er komen weer premières aan!

van Heer Otto, Popidou & Onder het Buro met Milan Boele van Hensbroek

De spanning van tevoren, de verwondering van het publiek, het magische moment tijdens de eerste buiging; heerlijk vinden wij dat altijd. Jij hopelijk ook, want binnenkort gaan er weer drie van onze gezelschappen in première met hun nieuwe voorstellingen! Komt dat zien!

Allereerst op 22 januari om 14:30, de voorstelling ZIRKØES FAÑTAZTIKÅ van Heer Otto. Deze gaat in première in theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Daarna volg Milan Boele van Hensbroek & Onder het Buro op 5 februari om 15:00 met DE VRESELIJK VIEZE VOORSTELLING in het Maastheater Rotterdam. En tot slot, de première van Popidou op 26 februari om 13:30 met LANGE TANDEN in de Goudse Schouwburg.

Wij zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden! Kom je ook kijken?

Ben je programmeur en wil je graag een voorstelling komen bekijken? Stuur dan even een mail naar info@burobannink.nl en wij zorgen dat er een kaartje voor je klaar ligt. We hopen je bij één of meerdere premières te mogen begroeten! Tot dan!

ZIRKØES FAÑTAZTIKÅ

Een fysieke, muzikale en humoristische voorstelling over missen.

Zondag 22 januari, 14:30 in Theater De Lieve Vrouwenkerk in Amersfoort!

Theatergroep Heer OTTO komt wederom met een intieme en verrassende voorstelling. Geschikt voor alle acrobaten, clowns en andere artiesten (in spé) van 4 tot 104 jaar. Dus, licht uit en spot aan! Welkom in de piste!

Wat een drukte op het veld. Het tentdoek wordt gehesen, acrobaten stapelen zich op en een clown raast rakelings langs op zijn eenwieler. Door de geur van verse popcorn en zaagsel weet je het zeker: het circus is in de stad!

DE VRESELIJK VIEZE VOORSTELLING

Een humoristische voorstelling over alles wat je vies kan vinden.

Zondag 5 februari, 15:00 in Maastheater Rotterdam!

Eten in het slechtste restaurant ter wereld? Lopen over het Naaktslakken-pad? Dennie, onze held met zeer fijne neus, moet het allemaal doorstaan. En ondertussen snapt prinses-in-nood Sabrina überhaupt niet dat iemand champignons lekker vindt. Sommige mensen schijnen zelfs kakkerlakken te eten.

Jonge maker Milan Boele van Hensbroek (o.a. bekend van jeugdtheatergezelschappen MAAS en BonteHond) maakte een smakelijke voorstelling waar de viezigheid wordt gevierd. Een lekker smerig sprookje waarbij het keurige decor na elke voorstelling flink geschrobd moet worden, en dat een bezoeker al typeerde als Jackass voor kinderen.

LANGE TANDEN

Een familievoorstelling over imperfectie met acteurs en poppen.

Zondag 26 februari, 13:30 in De Goudse Schouwburg!

Stompje dankt z’n naam aan z’n korte tandjes, terwijl lange tanden hebben het schoonheidsideaal is. Daarom wordt hij gepest, vooral door z’n twee stiefzusjes die gemeen slissen met hun ultralange tanden.

‘Lange Tanden’ is een familievoorstelling over imperfectie. Poppen en acteurs brengen op speelse wijze het gevoel van exclusie onder de aandacht door de ogen van een 11-jarig jongetje. Een voorstelling boordevol muziek, karakters, een lach en een traan.