Kinderboekenweekconcert

Voor liedjesmaker Jeroen Schipper past het Kinderboekenweek-thema ‘Lekker eigenwijs’ als een comfortabele handschoen. Zijn liedjes hebben eigenlijk altijd wel iets tegendraads, grappigs of verrassends. Maar voor dit speciale Kinderboekweek-concert selecteerde hij zijn aller-aller-eigenwijste wijsjes. Zing en dans jij mee? Of juist lekker niet…? 😉

Over HoeHaa!
“Ik wil Jeroen en Henrik een groot compliment geven, hoe zij hun voorstelling neerzetten. Wat ze brengen sluit sowieso bij de leeftijdsgroep aan, maar ook hun mimiek, manier van praten, zingen, performance is uitstekend en pedagogisch. De kinderen worden op een boeiende manier meegenomen in de voorstelling, ook al omdat er genoeg momenten zijn, waarbij ze actief mogen meedoen en ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten. Succes verzekerd en dat bleek maar weer eens. dank je wel Jeroen en Henrik.”

“Tijdens de presentatiedag van Buro Bannink en op het bevrijdingsfestival Zwolle heb ik Jeroen Schipper met band gezien. Ze spelen een vriendelijk en gezellig popconcert voor de jongere kinderen. Wat mij opviel was vooral de rust, kundigheid en de fijne sfeer. De liedjes zitten erg goed in elkaar en de kinderen waren allemaal betrokken. De meneer met de basgitaar is een mooie verschijning en Jeroen en de zangeres zijn erg vriendelijk en toegankelijk voor de kinderen. De liedjes spreken erg tot de verbeelding en er is veel ruimte om mee te doen. Vooral op het laatst mondt het concert uit tot een feestje! Bravo!” 

Prijs één per dag twee per dag drie per dag
Voorstelling   €850,- €1450,- €1950,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten, 9% btw en 7% Buma Stemra .
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie.

Maximum aantal bezoekers
Op school: 90 personen
School in theater: 150 personen
Vrije voorstelling: 250 personen
Planning
Duur: 45 minuten
Opbouwtijd: 45 minuten
Speelperiode 23-24: gehele seizoen
Speelperiode 24-25: gehele seizoen
Speeldagen: hele week in overleg
Bijzonderheden:
Credits
Liedjes, gitaar & zang: Jeroen Schipper
Contrabas, mandoline, accordeon & zang: Henrik Holm
Educatie 
Cultuurbeleving: Deze voorstelling is met name een receptieve theaterervaring. Na deze cultuurbeleving wordt het reflecterend vermogen aangesproken wanneer je aan de slag te gaat met de lesbrief en aansluitende opdrachten. Deze is te vinden op de onze downloadpagina.
Kerndoelen voorstelling: Deze voorstelling sluit aan bij de kerndoelen 55,56 & 34 van tule.slo.nl.
Kerndoelen Lesbrief: Lesbrief sluit aan bij de kerndoelen 34,54,55 van de tule.slo.nl
Aanvullende educatie: Het is altijd mogelijk de voorstelling aan te vullen met verdiepende workshop of lessenreeks.