“Win 50 euro!”

Deze kop trekt meteen je aandacht en dat is precies de bedoeling. Iedereen valt voor de trucs van reclamemakers. Ja, jij ook. Is dat erg? Nee hoor, want in de cabaretvoorstelling Gratis Geld * worden alle geheimen achter reclame op hilarische wijze blootgelegd en leer je hoe jij dezelfde technieken ook kan toepassen in je eigen leven.

Comedian Edo Berger en theatermaker Mark van Vliet spelen al jaren deze succesformule voor jongeren in heel Nederland. Ze nemen je mee op een onverwoestbaar vrolijke safari langs strijkijzers voor mannen, paaldans-sets voor meisjes van 11, vers-broodgeur uit een spuitbus en het geheim van de bonusbak. Hun aanstekelijke interactie en improvisatievermogen maakt van elke voorstelling een unieke ervaring. Met publieksexperimenten, de Grote Gratis Geld Commercial Quiz, en een gelukkige winnaar van 50 euro!

* Nu geheel vernieuwd met supervette undercoverfilmpjes, actuele reclames en de nieuwste AXE smaken tegen al dat puberzweet uit de zaal. Tijdelijk met 30% korting op de prijs die we eerst hebben verhoogd waardoor je toch weer evenveel betaalt als eerst!

Duur: 75 minuten
Speeloppervlakte: 5 x 5 x 3 meter
Aankomsttijd: 150 minuten
Opbouwtijd: 120 minuten
Afbreektijd: 60 minuten
Speelperiode: gehele seizoen
Speeldagen: gehele week
Educatie: lesbrief, aanvullende workshop of lessenreeks mogelijk
Geschikt voor onderwijstypes
VMBO T, HAVO, VWO, GYM, MBO en HBO
Bijzonderheden: Voorafgaand aan de voorstelling vullen leerlingen op school een mini-enquête in over hun merkvoorkeuren. Deze komt terug in de voorstelling.
Maximum aantal bezoekers
Op school: 180 personen
School in theater: 180 personen
Vrije voorstelling: 200 personen
Prijs één per dag twee per dag
Op school: €1295,- €1895,-

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en 9% btw.
Prijzen gelden voor voorstellingen op dezelfde dag en locatie

Credits
Tekst en spel: Mark van Vliet en Edo Berger